Lakeuden Tähtirakennus Oy

TÄHTIRAKENNUS
Remonttipalvelut

Remonttipalvelut

Oulun seudulla

Tarjoamme laajasti rakennuspalveluita erilaisiin remonttikohteisiin. Huoneistoremontin tarkoitus voi olla ehostaa vanhaa tai luoda kokonaan uutta ilmettä. Toteutamme remonttipalvelut tehokkaasti ja luotettavasti. Huoneistoremontin jälki on aina viimeisteltyä ja ammattimaista – taattua Lakeuden Tähtirakennus laatua. Hoidamme avaimet käteen -palveluna: julkisivu- ja kattoremonttien lisäksi kattavasti sisäremontit, huoneistoremontit ja märkätilaremontit. Remontoimme Oulun, Kemin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan seudulla.

Remontti

uudistaa kotisi ilmeen pienelläkin budjetilla

Kodin pinnat kuluvat helposti ja on selvää, että elämisen merkit näkyvät ajan mittaan. Kevyellä pintaremontilla saat helposti kotiisi ryhtiä ja siisti huoneisto luo uutta tunnelmaa. Remontti- ja rakennuspalvelut kattaa kaikkien sisäpintojen ja julkisivun korjaustyöt. Kerro meille remontti tarpeestanne, budjetista ja autamme mielellämme. Hoidamme tapetoinnit, maalaukset, lattia-asennukset ja kaakeloinnit. Tulemme tarvittaessa kartoituskäynnille ja annamme työstä pitävän tarjouksen. Sisäremontti palveluita: tapetointityöt, sisämaalaukset, laatoitukset, lattiapinnoitukset kuten parketti- ja laminaattiasennus.

Sauna-

ja kylpyhuoneremontit

Ammattitaitoinen henkilökuntamme suorittaa myös märkätilojen remontit kuten saunaremontin ja pesuhuoneremontin. Toteutamme kylpyhuone- ja saunaremontit huolellisesti alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. Henkilökuntamme auttaa teitä mielellään materiaalivalinnoissa. Kylpyhuoneremontin aikana pidämme asiakkaan ajan tasalla työn etenemisestä.