Lakeuden Tähtirakennus Oy

TÄHTIRAKENNUS

Kattoremontin kulku alusta loppuun saakka

Uskomme vahvasti siihen, että meille parasta mainosta on 100% tyytyväiset asiakkaat. Siksi haluamme panostaa toimintamme korkeaan tasoon sen jokaisella sektorilla.

Näin kattoremontti

etenee kanssamme

1. Kartoitus ja arvio
Kartoitamme paikan päällä kattoremontin tarpeet ja kerromme faktat katon tilanteesta – arvio on ilmainen.

2. Sopimus
Arvion mukainen pitävä hinta kirjallisena – yksi sopimus.

3. Laadukas työ
Työ suoritetaan ammattitaitoisten asentajien toimesta huolellisesti, oikeilla menetelmillä ja laadukkaita materiaaleja käyttäen. Pidämme asiakkaan aina ajan tasalla kattoremontti urakan edetessä.

4. Loppusiivous
Kun kattoremontti ja asennus on täysin valmis, siivoamme ja toimitamme lajitellun purku- ja rakennusjätteen asianmukaisesti jatkokäsittelyyn.

5. Takuu
Luotamme omaan ammattitaitoomme ja meiltä saat työlle 5 vuoden asennustakuun. Tilaa ilmainen kartoitus!

Muista nämä neljä asiaa

vesikatto- tai ulkoverhousremonttia tilattaessa!

Tiedämme, että alalla on paljon palveluntarjoajia ja asiakkaan voi olla vaikeaa tehdä päätöstä, kun vaihtoehtoja on useita. Tässä muutama mielestämme erittäinen oleellinen ja tärkeä seikka, joihin asiakkaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota remontin tekijää valittaessa.

1. Käykö remonttifirman edustaja oikeasti paikan päällä tekemässä arvion remontista vai antaako hän sen puhelimitse näkemättä kohdetta? Me käymme aina paikan päällä ja arviokäynti on veloitukseton!

2. Hoituuko koko remontti yhden urakoitsijan kautta ja onko sovittu hinta pitävä? Me hoidamme kaikki vesikatto- ja ulkoverhousremontit aina yhdellä sopimuksella ja antamamme hinta on pitävä.

3. Remonttifirma voi olla tunnettu, mutta asiakkaan kannalta enemmän ratkaisee kuitenkin se millaiset työmiehet saapuvat remonttia tekemään. Mikä on heidän kokemus ja ammattitaito? 

Meillä remonttia tekevät aina kokeneet alan ammattilaiset ja myös yrittäjät ovat itse mukana käytännön työssä, eli remontoimassa vesikattoja ja ulkoverhouksia. Meillä työnteolla on kasvot!

4. Millaisen takuun remontin tekijä antaa työlleen? Entä tarvikkeille? Me myönnämme asennuksille aina 5 vuoden takuun. Remonttiin käytetyillä materiaaleilla on aina valmistajien myöntämät pitkät takuut, jotka kerromme yksityiskohtaisesti kohteeseen valituista materiaaleista riippuen.