Lakeuden Tähtirakennus Oy

TÄHTIRAKENNUS

Rahoitus helposti meiltä

Joustava remonttirahoitus

ja maksa osissa

Remontti ja mm. katon kunnostus on yleensä suuri panostus eikä sitä tehdä harkitsematta. Monilla ei ole mahdollista sijoittaa kyseistä summaa kiinni yhdellä kertaa, vaikka se on kodin kannalta tärkeä investointi. Siksi Lakeuden Tähtirakennus tarjoaa joustavaa ja edullista OP-rahoitusratkaisua mm. kattoremontin toteutukseen. Valitse sinulle sopiva maksuerä haluamallasi maksuajalla tai hoida koko summan lyhennys kerralla pois ilman lisäkuluja.

Rahoituspäätös

kattoremonttiin tai julkisivuremonttiin heti

Autamme hakemaan rahoitusta sopivalla kuukausierällä samalla, kun sovimme remontin toteutuksesta ja sen yksityiskohdista. Saat rahoituspäätöksen saman tien, etkä tarvitse käsirahaa tai erillisiä vakuuksia. Kannattaa muistaa, että vakituisen asunnon perusparannukseen ja remonttikuluihin käytetyn rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia.

Hae rahoitusta kattoremonttiin tästä!

Kotitalousvähennys

kannattaa hyödyntää työn osuudesta

Kotisi tai vapaa-ajan asuntosi perusparannuksiin toteutetun työn kustannukset saa osittain vähentää verotuksesta. Kotitalousvähennys tuo sinulle merkittävän rahallisen hyödyn. Voit vähentää verotuksessasi 40 % teetetyn työn kustannuksista, kun olet ostanut sen rekisteröidyltä yritykseltä. Lisäksi remontin rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia.

Kotitalousvähennys on maksimissaan 2250 € /henkilö /vuosi, eli jopa 4500 € /talous. Omavastuuosuus 100 euroa/henkilö. Lue lisää kotitalousvähennyksestä!