Lakeuden Tähtirakennus Oy

TÄHTIRAKENNUS

Vesikattoremonttien moniosaajalta kaikki mitä kattosi kaipaa

Rakennuspeltityöt

- pelti taipuu moneen

Lakeuden tähtirakennus tekee kaikki rakennuspeltisepäntyöt suuremmista pienempiin projekteihin Oulun, Kemin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset ja taloyhtiöt. Tarvitsitpa sitten reunapeltejä, jiirinpohjapeltejä, peltilistoja, tippa- tai seinällenostopeltejä tai mitä muuta tahansa, kysythän meiltä lisää! Meiltä onnistuu vuosien rautaisella ammattitaidolla kaikki rakennuspeltityöt arviointeineen ja asennuksineen, ota yhteyttä.

Sadevesijärjestelmät

valmiina asennettuna

Oikein asennetut laadukkaat sadevesijärjestelmät kestävät kaikki Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Sadevesijärjestelmän tulee ohjata sadeveden pois katolta ja estää veden valumista väärään paikkaan, kuten talon rakenteisiin. Ensiluokkaiset sadevesijärjestelmät kestävät myös lumen ja jään aiheuttaman rasituksen rikkoutumatta.

Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet vaikuttavat yllättävän paljon myös talon ulkonäköön sekä julkisivuun. Lisäksi kunnollinen sadevesijärjestelmä estää kosteus ja homevaurioita eli niihin kannattaa panostaa. Asennamme sadevesijärjestelmät kuten rännit, kourut, syöksysarjat ja rännikaivot ammattitaidolla Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan, Kemin ja Oulun seudulla. Laitetaan sadevesijärjestelmä kuntoon, ota yhteyttä!

Kattoturvatuotteet

on tärkeä osa turvallisuutta

Luotettavat kattoturvatuotteet valmiiksi asennettuna. Kattoturvatuotteet estävät vaaratilanteita ha on merkittävä osa piha-alueen sekä katon kulkureittien turvallisuutta. Esimerkiksi katolta putoava lumi on hengenvaarallista ja oikein asennettu lumieste suojaa tältä.

Lisäksi turvallinen liikkuminen katolla takaa sen, että huoltotoimet kuten lumenpudotus onnistuu ja kulkureitti savupiipulle on kunnossa nuohouksen suorittamiseksi. Kattosi huoltotoimien turvaamiseksi meiltä löytyy lumiesteet, kattosillat, kaiteet, turvakiskot ja erilaiset tikkaat.

Tilaa kattoturvatuotteita!

Piipun pellitykset

ammattitaidolla

Estä kosteuden ja muiden säävaihteluiden aiheuttamat vauriot savupiipulle kunnollisella piipun pellityksellä. Savupiipun juuri suojaa kattoa homevaurioiden riskeiltä. Siksi sen kuntokartoitus ja arviointi on hyvä suorittaa ajoissa. Ennakoiden toteutettu piipun pellitys on myös usein pienempi työ kuin silloin, jos vaurioita on jo ehtinyt syntymään kattorakenteisiin. Pellityksissä kannattaa aina luottaa ammattilaiseen.

Tarjoamme ja asennamme vuosien kokemuksella kaikki piipun pellitykset sekä juuripellitykset. Kohde voi olla tiili-, pelti- tai huopakatto. Kysy myös pellityksiä vanhoihin tai vaikkapa korkeisiin piippuihin. Hoidamme remonttikohteiden lisäksi myös uudiskohteita yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille. Jos olet tarvikkeita vailla, mutta et tarvitse asennusta – niin täällä ollaan! Muistathan hyödyntää myös veroetu! Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Lue ja hae rahoitusta remonttiisi tästä!