Lakeuden Tähtirakennus Oy

TÄHTIRAKENNUS

Peltikattoremontti edessä?

Peltikattoremonttia

ei kannata pitkittää

Katto kannattaa pitää hyvässä kunnossa, sillä se on tärkeä elementti suojaamaan kotia erilaisten vaurioiden riskeiltä. Siksi peltikaton kuntokartoitus on hyvä suorittaa ajoissa, eikä peltikaton korjausta tule pitkittää. Korjaamme jo elämää nähneitä peltikattoja, huopakattoja ja tiilikattoja vankalla alan asiantuntemuksella. Hyvissä ajoin toteutettu peltikaton kunnostus on usein myös pienempi työ ja säästää remonttikustannuksissa. Tilaa kustannusarvio peltikattoremonttiin jo tänään. 

Tilaa pelti-
kattoremontti

ja peltikaton asennus ammattilaiselta

Henkilökuntamme ammattitaidolla ja laadukkailla materiaaleilla kunnostettu peltikatto antaa kodille uuden ilmeen, arvon nousee ja se on energiatehokas ratkaisu. Käytössämme on laadukkaat Ruukin pellin tuotteet takaamaan ensiluokkaisen lopputuloksen. Tarjoamme vesikattoremontit, kattoasennukset ja pinnoitukset vuosien kokemuksella Oulussa, Kemissä, Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Katto-
turvatuotteet

varmistavat turvallisuuden peltikaton huoltotoimille

Meiltä saat peltikaton asennuksen ja remontin yhteydessä kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät valmiiksi asennettuna. Peltikaton remontin yhteydessä, kannattaa tarkistaa mm. rännien, kattosiltojen ja piipunpellitysten kunto sekä turvallisuus. Lue lisää!