Lakeuden Tähtirakennus Oy

TÄHTIRAKENNUS

Julkisivuremontti Oulun seudulla

Julkisivuremontti

juuri kotisi tarpeisiin

Me toteutamme julkisivuremontit sekä ulkoverhoukset ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa pieniin ja suuriin kohteisiin. On sitten kyseessä rakennuksen ulkopintojen kokonaisvaltainen korjaus, puuverhous, peltiverhous tai lisälämmöneristys (linkki lisälämmöneristys) me hoidamme sen. Meiltä saa myös ikkunat ja ovet asennettuna. Toteutamme kattavasti kaikki julkisivuremontit yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille alusta loppuun saakka vankalla ammattitaidolla. Kauttamme hoituu julkisivuremontit, puuverhoukset, peltiverhoukset ja uudet ulkoverhoukset vuosien kokemuksella Oulun, Kemin, Kainuun ja koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Tulemme mielellämme arvioimaan kohteen ja annamme pitävän tarjouksen kunnostuksesta. Tilaa meiltä ilmainen arvio.

muista nämä

ulkoverhousremonttia tilattaessa!

Alalla on runsaasti palveluntarjoajia ja tilaajan voi olla vaikeaa tehdä päätöstä eri vaihtoehtojen välillä. Tässä muutama tärkeä asia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun valitset julkisivuremontin tekijää.

1. Tuleeko yrityksen edustaja paikan päällä tekemässä arvion, vai antaako hän sen puhelimessa näkemättä kohdetta? Me käymme aina paikan päällä ja arvio on maksuton!

2. Hoituuko koko julkisivuremontti yhden urakoitsijan kautta ja pitääkö sovittu hinta? Hoidamme kaikki julkisivu- ja ulkoverhousremontit aina yhdellä sopimuksella ja arvion mukainen hinta on pitävä.

3. Yritys voi olla tunnettu, mutta asiakkaan kannalta tärkeintä on kuitenkin se millaiset työmiehet saapuvat remontin tekemään. Millainen ammattitaito ja kokemus heillä on? Meiltä paikalle tulee aina kokeneet alan ammattilaiset ja yrittäjät ovat itse mukana käytännön työssä ja remonttikohteissa. Meillä työnteolla on kasvot! 

4. Millaisen takuun julkisivuremontin tekijä antaa työlleen? Entä tarvikkeille? Luotamme omaan työn jälkeen ja annamme asennuksille 5 vuoden takuun. Käytössämme olevilla materiaaleilla on aina valmistajien myöntämät pitkät takuut, jotka kerromme aina asiakkaalle kohteeseen valituista materiaaleista riippuen.