Lakeuden Tähtirakennus Oy

TÄHTIRAKENNUS

Kattoremontti ja katon korjaus Oulun seudulla

Suojaa kotisi

vesikattoremonttien ammattilaisella

Kattoremontti taloyhtiön tai kotisi suojaksi hoituu meiltä sovitussa aikataulussa kilpailukykyiseen hintaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää sinut ajantasalla kattoremontin eri vaiheista, jolloin voit itse huoletta keskittyä muuhun. Toteutamme kattoremontteja niin taloyhtiöille, yrityksille kuin yksityisille.

Lakeuden tähtirakennus on luotettava kattoremontti kumppani Oulun seudulla, Pohjois-pohjanmaalla ja Kainuussa. Katto on tärkeä osa kotisi suojausta ja vesikaton vauriota ei kannata vähätellä. Siksi kattoremontti kannattaa toteuttaa hyvissä ajoin ja sillä voi säästää suuren summan remonttikustannuksissa. Korjaamme ja uusimme peltikatot, tiilikatot sekä huopakatot ensiluokkaisena takuutyönä.

Kattoremontit

avaimet käteen -toimitettuna laadukkailla materiaaleilla

Lakeuden tähtirakennus toteuttaa kotisi kattoremontit Avaimet käteen -palveluna. Kartoitamme katon kunnostustarpeen huolella ja annamme remonttiarvion juuri teidän kohteenne tarpeisiin. Katon korjaus toteutetaan aina yhtä huolellisesti ja suunnitellusti. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että kattoremontti valmistuu sovitun aikataulun mukaan. Peltikattoremontit toteutamme Ruukin pellistä ja annamme asennukselle 5 vuoden takuun.

KAIKKI KATON

kunnostukseen meiltä

Meiltä hoituu kattavasti kaikki rakennuspeltityöt ja piipunpellitykset. Lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme asentaa kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät katon korjaustyön yhteydessä tai erikseen toimitettuna. Pääasiallisesti liikumme Pohjois-Pohjanmaan, Oulun, Kemin ja Kainuun seudulla.